Elevi de clasa I dusi in excursie la… o „nunta” homosexuala

18 Octombrie, 2008 § Lasă un comentariu

Evenimentul a avut loc în San Francisco în aceeaşi săptămână în care fusese lansată o campanie menită să dovedească drept nejustificate temerile părinţilor conform cărora „căsătoriile” între persoane de acelaşi sex vor fi promovate în şcolile cu clase primare. Vineria trecută, optsprezece elevi de clasa I au călătorit (sponsorizaţi de şcoală) la primărie, pentru a asista la căsătoria învăţătoarei lor cu partenera lesbiană a acesteia.

Şcoala a sponsorizat această călătorie pentru elevii de 5 şi 6 ani, ducându-i să vadă un astfel de „eveniment” în detrimentul orelor de studiu, demonstrând astfel că decizia Curţii Supreme a Californiei de a legaliza acest gen de „căsătorii” are consecinţe reale şi negative.

„O astfel de excursie a copiilor nu este educaţie în sensul adevărat al cuvântului. Este o promovare a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex şi o îndoctrinare a copiilor”, a declarat Frank Schubert, militant pentru campanii de protejare a căsătoriei traditionale. „Mă îndoiesc de faptul că aceşti copii au fost duşi vreodată să asiste la o nuntă tradiţională”, a adăugat el.

Astfel de argumente nu au însă valoare în ochii directorului şcolii, care a considerat evenimentul un „moment educaţional” şi crede că este foarte potrivit ca elevii să participe la astfel de spectacole degenerate. Din fericire însă, oficiali din alte districte şcolare nu sunt de acord cu el.

Rosiemarie Avila, membră a Comitetului Unificat Şcolar al Districtului Santa Ana consideră că „nu ar trebui acceptată o decizie al cărei rezultat este că şcolile îi învaţă pe copii faptul că şi căsătoriile homosexuale sun ok. Acest aspect trebuie discutat de părinţi cu copii lor, conform propriilor valori şi credinţe. Nu ar trebui să ni se bage pe gât aşa ceva”.

„Căsătoria” învăţătoarei a fost oficiată de Primarul din San Francisco, Gavin Newsom, cunoscut drep sprijinitor al unor astfel de manifestări: „De acum uşa este larg deschisă. [Astfel de căsătorii] Vor avea loc, indiferent dacă vă place sau nu”. Sursa: frontpress.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Elevi de clasa I dusi in excursie la… o „nunta” homosexuala at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: