„Iarna Demografică” – un film despre declinul populaţiei mondiale şi al familiei

1 noiembrie, 2008 § Un comentariu

IARNA DEMOGRAFICĂ: DECLINUL FAMILIEI (Titlu original: “Demographic Winter: Decline of the Human Family”) Film documentar, SUA, 2007 | Regia: Rick Stout | Producător: Barry McLerran, Acuity Productions

Un important grup de oameni de ştiinţă şi economişti propun o teorie surprinzătoare şi şocantă pentru majoritatea oamenilor, care „au auzit la televizor” că Pământul este suprapopulat. Specialiştii ne avertizează că, de fapt, ne îndreptăm spre o „iarnă demografică” ce ameninţă să aibă consecinţe sociale şi economice catastrofale şi care deja au început să se facă simţite.

„Iarna Demografică – Declinul Familiei Umane” este primul dintr-o serie de documentare care explorează fiecare aspect al declinului demografic, solicitând opinia unor specialişti şi cercetători în demografie, economişti, politicieni şi oficiali guvernamentali, lideri civici şi religioşi din 33 de ţări.

„Iarna Demografica – Declinul Familiei Umane” dezvăluie unul din cele mai grave evenimente ale istoriei moderne ce îşi urmează, în tăcere, cursul.

Vizionaţi promo-ul filmului

Pentru mai multe detalii vizitaţi:

http://ro.altermedia.info/familiesocietate/invitatie-la-film-iarna-demografica-declinul-familiei-umane-in-premiera-in-romania_9960.html

http://www.demographicwinter.com/index.html

Reclame

Tagged: , ,

§ One Response to „Iarna Demografică” – un film despre declinul populaţiei mondiale şi al familiei

 • saccsiv spune:

  Doamne ajuta !

  Sfântul Simeon Noul Teolog spunea :

  „ Lumea asta atât o ţine Dumnezeu până se va împlini numărul îngerilor căzuţi, din sufletele drepţilor. „

  Nu este singurul care o spune si desigur ca si diavolul stie acest lucru si face tot ce-i sta in putinta sa intarzie acest moment .

  Il consider un documentar util si necesar de vizionat si bine ar fi sa fie prezenti la premiera cat mai multi din cei ce o pot face , cu atat mai mult cu cat este subtitrat in lumba romana .
  In completarea lui insa , e bine sa stim si cine sunt cei care au instrumentat de peste 100 de ani acest dezastru . Multumita bunului Dumnezeu am reusit sa aduc la lumina multe din aceste informatii . Veti constata ca sunt aceleasi ELITE ce coordoneaza sistemul financiar bancar si politicul . Aceeasi cu declansatorii tuturor crizelor majore din istoria moderna a omenirii ( economice , revolutii , razboaie ) , etape ale edificarii GVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE , viitoarea societate formata din doua clase : ei si plebea sclava lor . Inchinatorii la lucifer .
  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-20/597205/%E2%80%9E-IARNA-DEMOGRAFICA-%E2%80%9E-%E2%80%93-filmul-si-completari-necesare.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading „Iarna Demografică” – un film despre declinul populaţiei mondiale şi al familiei at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: