Precizare cu privire la… mâna Patriarhului

6 Noiembrie, 2008 § 1 comentariu

teoctist_30În urmă cu câteva zile am postat o poză cu mâna Patriarhului Teoctist făcută de bunul meu prieten Silviu-Andrei Vlădăreanu, dimpreună cu textul atasat de el de pe http://www.orthphoto.net. Nu după mult timp, Dan Camen a preluat poza pe theologhia.wordpress.ro, reusind prin acest articol sa ajunga pe pozitia 11 in topul românesc de rating wordpress. Postarea mea a fost imediat aprig comentată de unii dintre blogeri, acuzat fiind ca promovez ceva morbid, ca mint, ca nu se cuvine si alte cele. Am incercat sa raspund intr-un mod politicos insa mi s-a răspuns si mai dur. A fost adus si argumentul cum că Patriarhul a fost imbalsamat. Aceasta argumentatie se sustinea pe unele articole din massmedia romaneasca de anul trecut.

Iata ca acum intra in joc, de partea „neortodocsilor”, a cinstitorilor de „cadavre” si a „colaboratorilor cu Secu”, domnul Victor Roncea. Într-un articol de ieri, 5 noiembrie, iată ce afirma reputatul jurnalist cu privire la… mâna Patriarhului:

„Tin sa-i contrazic pe colegii mei de pe alte forumuri ortodoxe: Patriarhul nu a fost imbalsamat. Stiu aceasta pentru ca am lucrat si lucrez in continuare la ancheta asupra circumstantelor neclare ale mortii Patriarhului, toate rezultatele cercetarilor adunate urmand sa fie publicate in curand intr-o carte-document. De altfel, desi initial Dosarul Patriarhului a primit un NUP, in urma contestatiei Civic Media, care a aratat ca au ramas mai multe piste neverificate, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica ne-a transmis, printr-o adresa semnata de Procuror Sef Sectie Marius Iacob, ca ancheta a fost reluata. Aviz amatorilor… mai ales a celora care au dat si trimis, sub semnatura lor, declaratii false Parchetului.”

Pentru sustinerea celor mai sus menţionate este adusă si o dovada fotografică:

civic-media-patriarhul-teoctist-ancheta-parchet

În aşteptarea unei noi „confruntări” (nedorite) vă recomand: http://www.teoctist.info/

Sursa: http://victor-roncea.blogspot.com/2008/11/mana-sfantului-patriarh-teoctist.html

Reclame

Tagged: , ,

§ One Response to Precizare cu privire la… mâna Patriarhului

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Precizare cu privire la… mâna Patriarhului at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: