Conferinţă mare A.S.C.O.R. Iaşi – 17 noiembrie 2008

16 Noiembrie, 2008 § Lasă un comentariu

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – Filiala Iaşi vă invită luni, 17 noiembrie 2008 prima conferinţă din ciclul de conferinţe mari din Postul Crăciunului de anul acesta, avându-l ca invitat pe reputatul doctor Pavel Chirilă. Tema conferinţei: „Provocările contemporane ale Bioeticii„. Evenimetul are loc în Aula „Mihai Eminescu” din corpul A al Universităţii „Al. I. Cuza”, începând cu ora 18.00.

Dr. Pavel Chirilă

Nascut in anul 1946 la Slatina Nera (Caras Severin), domnul Pavel Chirilă este medic primar de boli interne, doctor in stiinte medicale cu o lucrare despre „actul antiinflamator si antiinfectios al extractelor vegetale”, sef al Catedrei de Bioetica si prodecan al Facultatii de Teologie din Craiova.

Dupa 1989, a reusit sa construiasca mai multe institutii, care au avut influenta pe plan national: spitalul crestin Christiana din Bucuresti, scoala postliceala sanitara omonima, editura cu acelasi nume, o clinica de tratamente naturiste, „Naturalia”, la Voluntari, langa Bucuresti, si tot acolo Centrul de ingrijiri paliative „Sf. Irina”, pentru bolnavii de cancer. In plus, a fondat o manastire de maici in Pipera, o alta la Slatina Nera, iar acum construieste o biserica in Voluntari. In ultimii ani, dr. Pavel Chirila a devenit unul dintre cei mai cunoscuti medici din Bucuresti, specialist in tratamente naturiste si promotor al conceptului de medicina crestina.

E autor sau coautor al mai multor carti, dintre care amintim: „Meditatie la medicina biblica”, „Introducere in medicina pastorala”, „Alimentatia echilibrata a omului sanatos – principiile dietei naturiste” si „Teologie sociala”.

Vă recomand acest interviu pentru a afla mai multe despre invitat.

Reclame

Tagged:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Conferinţă mare A.S.C.O.R. Iaşi – 17 noiembrie 2008 at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: