„Sweet Lord”

27 Noiembrie, 2008 § Lasă un comentariu

Reprezentanții bisericilor din Germania s-au revoltat pe un om de afaceri deoarece vinde mici Iisuși din ciocolată. Delicatesa poartă numele de „Sweet Lord” și a fost lansată în mod intenționat în apropierea Crăciunului, fiind o modalitate de a apropia consumatorii de valorile religioase ale sărbătorii.

Potrivit Reuters, Biserica Protestantă din Germania a catalogat produsul ca fiind „de prost gust” . Nici Biserica Romano-Catolică din Germania nu a fost prea încântată de ciocolata în formă de Iisus.

Frank Oynhausen, omul de afaceri care a scos pe piața germană ciocolata „Sweet Lord”, a declarat:”M-am tot gândit la modalități prin care să îmbin valorile religioase cu lumea comercială. ” Astfel, omul de afaceri de 54 de ani a pus bazele acestei afaceri care se pare că are un foarte mare succes atât în localitatea germană Duisburg, dar și pe Internet. (www.goldjesus.com).

Aegidius Engel, purtătorul de cuvânt al arhiepiscopului din Paderborn, a declarat: „Este revoltător ca Iisus să fie împachetat în polială și vândut alături de iepurași de ciocolată și acadele. Aceast produs distruge simbolul pe care Isus îl reprezintă.”

În 2007, o situație similară a avut loc în New Zork, Atunci, biserica Romană-Catolică a interzis expunerea unei sculpturi cu ciocolată cu Iisus în vitrina unei galerii de artă.

sursa: Antena3.ro

Anunțuri

Tagged:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading „Sweet Lord” at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: