În ţara Sfântului Andrei… predică la prăznuirea Sfântului Andrei – Ieromonah Hrisostom Rădăşanu (audio)

30 Noiembrie, 2008 § Lasă un comentariu

Duminică, 30 noiembrie 2008, Părintele Hrisostom Rădăşanu a slujit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Sfinţii Trei Ierarhi, ocazie cu care a ţinut o predică despre situaţia tării sfântului Andrei…

AICI puteti audia predica (recomandabil a se asculta la căşti)

pr-hrisostom1

Pr. Hrisostom

Ieromonahul Hrisostom Rădăşanu s-a născut pe 28 iunie 1980 la Timişoara (numele de botez Cristian). Între aniii 1994-1999 a urmat Seminarul Teologic „Veniamin Costachi” de la Mânăstirea Neamţ; între 1999-2003 a urmat Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iaşi – secţia pastorală; 2003-2004 Graduate School of Ecumenical Studies – Ecumenical Inst. at Bossey; 2004-2005 urmează masterul la Facultatea de Teologie din Iaşi, secţia sistematica-biblica. Între 1999-2004 a lucrat la radio Trinitas, iar în perioada iulie-octombrie 2004 a fost redactor şef al postului Radio Trinitas. Din octombrie 2004 vine ca preparator la Catedra de Teologie Morală şi Spiritualitate Ortodoxă din cadrul Facultăţii de Teologie din Iaşi. A scris peste 40 de studii şi articole în Analele ştiinţifice al U.A.I.C., în Lumina, Îndreptătorul credinţei, Ideea Creştină, Lumea Ieşeanului.

Viaţa monahală a început-o la mânăstirea Sihastria Putnei în anul 2006, fiind hirotonit mai târziu ierodiacon, iar mai apoi ieromonah. După întronizarea IPS Teofan ca mitropolit al Moldovei şi Bucovinei este numit secretar mitropolitan.

Tagged: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading În ţara Sfântului Andrei… predică la prăznuirea Sfântului Andrei – Ieromonah Hrisostom Rădăşanu (audio) at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: