În ţara Sfântului Andrei… predică la prăznuirea Sfântului Andrei – Ieromonah Hrisostom Rădăşanu (audio)

30 Noiembrie, 2008 § Lasă un comentariu

Duminică, 30 noiembrie 2008, Părintele Hrisostom Rădăşanu a slujit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Sfinţii Trei Ierarhi, ocazie cu care a ţinut o predică despre situaţia tării sfântului Andrei…

AICI puteti audia predica (recomandabil a se asculta la căşti)

pr-hrisostom1

Pr. Hrisostom

Ieromonahul Hrisostom Rădăşanu s-a născut pe 28 iunie 1980 la Timişoara (numele de botez Cristian). Între aniii 1994-1999 a urmat Seminarul Teologic „Veniamin Costachi” de la Mânăstirea Neamţ; între 1999-2003 a urmat Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iaşi – secţia pastorală; 2003-2004 Graduate School of Ecumenical Studies – Ecumenical Inst. at Bossey; 2004-2005 urmează masterul la Facultatea de Teologie din Iaşi, secţia sistematica-biblica. Între 1999-2004 a lucrat la radio Trinitas, iar în perioada iulie-octombrie 2004 a fost redactor şef al postului Radio Trinitas. Din octombrie 2004 vine ca preparator la Catedra de Teologie Morală şi Spiritualitate Ortodoxă din cadrul Facultăţii de Teologie din Iaşi. A scris peste 40 de studii şi articole în Analele ştiinţifice al U.A.I.C., în Lumina, Îndreptătorul credinţei, Ideea Creştină, Lumea Ieşeanului.

Viaţa monahală a început-o la mânăstirea Sihastria Putnei în anul 2006, fiind hirotonit mai târziu ierodiacon, iar mai apoi ieromonah. După întronizarea IPS Teofan ca mitropolit al Moldovei şi Bucovinei este numit secretar mitropolitan.

Reclame

Tagged: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading În ţara Sfântului Andrei… predică la prăznuirea Sfântului Andrei – Ieromonah Hrisostom Rădăşanu (audio) at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: