Un crestin refuza sa conduca autobuzele ateiste

19 Ianuarie, 2009 § Lasă un comentariu

Britanicul Ron Heather (foto) a refuzat sa mai conduca autobuzul dupa ce a citit bannerul de sase metri pe care era afisat sloganul ateist: „Probabil Dumnezeu nu exista”, spunand ca mesajul intra in conflict cu propriile convingeri.

Conducerea First Bus din Southampton, Marea Britanie, i-a acceptat barbatului de 62 de ani cererea, punandu-i acestuia la dispozitie autobuze „fara mesaj”. Vehiculul in cauza este unul dintre cele 800 participante la campania controversata, prima de acest gen, derulata de Asociatia Umanitara Britanica. Sloganul afisat spune: „Probabil nu exista Dumnezeu. Asa ca nu iti mai fa griji si bucura-te de viata.” Campania a fost sprijinita de profesorul ateu Richard Dawkins, care pretinde ca Dumnezeu e la fel de real precum Zana Maseluta. „M-am ingrozit la vederea mesajului. Inteleg ca reclama nu incalca nicio lege, iar campania se va termina la sfarsitul lui februarie. Daca ar dura mai mult, as lua in considerare si optiunea de a renunta la slujba mea”, a declarat Heather.

sursa: ziua.net

Despre acest subiect mai puteti citi https://cidadededeus.wordpress.com/2009/01/14/ateismul-pe-autobuze/ si https://cidadededeus.wordpress.com/2008/10/23/ateismul-este-promovat-pe-autobuzele-din-marea-britanie/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Un crestin refuza sa conduca autobuzele ateiste at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: