Barack Obama l-a detronat pe Iisus in Topul eroilor

21 februarie, 2009 § Lasă un comentariu

Presedintele Barack Obama se afla pe primul loc intr-un Top al eroilor realizat in Statele Unite de catre compania Harris Interactive, transmite hotnews. Liderul de la Casa Alba, care a fost inclus in premiera in acest clasament, i-a depasit in popularitate pe Iisus Hristos si Martin Luther King. Fostul presedinte George W. Bush a fost plasat de americani pe locul cinci in Topul eroilor.

Clasamentul din 2009 ii mai include pe Ronald Reagan (locul 4), Abraham Lincoln (6), John McCain (7), John F. Kennedy (8), pilotul Chelsey Sullenberger (9) si Maica Tereza (10). Dumnezeu ocupa locul 11 in Topul eroilor preferati de americani, Mahatma Gandhi e pe 11 iar Bill Gates se afla pe pozitia 22.

Compania Harris a intervievat online 2.634 de americani, care au fost rugati sa numeasca spontan personalitatile pe care le admira cel mai mult. Harris a afirmat ca printre cele mai populare definitii ale eroului date de cei intervievati au fost urmatoarele: cineva care face ceea ce e corect indiferent de consecintele pe plan personal (89%), nu renunta la ceea ce face pana cand nu-si atinge obiectivul (83%) sau ca face mai mult decat ceea ce alti oameni asteapta de la el (82%).

Precedenta ancheta realizata de Harris a fost facuta in 2001, cand primele cinci locuri in topul personalitatilor cele mai admirate de americani au fost ocupate de Iisus Hristos, Martin Luther King, Colin Powell, JFK si Maica Tereza.

Harris Interactive este o companie globala de cercetare a pietei, avand birouri in America de Nord, Europa si Asia.

sursa: ziua.net

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Barack Obama l-a detronat pe Iisus in Topul eroilor at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: