A aparut Presa Ortodoxa numarul 5

16 iunie, 2009 § Un comentariu

A apărut numărul cinci al revistei Presa Ortodoxă. În acest număr este abordat subiectul controversat al mişcărilor de promovare a homosexualităţii, demonstrându-se, din surse verificate şi oficiale că, dincolo de obţinerea dreptului la casatorie sau adopţie, mişcările pro-homosexualitate urmăresc nici mai mult, nici mai puţin legalizarea pedofiliei.

Continuăm tratarea aşa-zisului Sinod Pan-Ortodox preconizat a se organiza în acest an prin publicarea unui document istoric scris de teologul G. Racoveanu în care se arată, cu claritate, care este criteriul pentru receptarea unei adunări episcopale drept Sinod Ecumenic.  Vizita Papei Benedict în Orientul Mijlociu a fost încărcată de semnificaţii  “profetice” aparte, ce sunt decriptate într-un articol dedicat acestui eveniment.

In numarul 5 se mai gasesc un text inedit despre Pogorârea Duhului Sfant, un articol dedicat pildei mărturisitoare a Sf. Ierarh Luca al Crimeei precum şi partea întâi a martirajului ortodocşilor chinezi de la începutul sec. XX. Materiale interesante despre cauzele reale ale cancerului de sân şi despre vaccinuri se găsesc la “Cauzele bolilor”. La rubrica “Actualităţilor” avem un interviu despre situaţia de la Săpânţa (publicat deja pe internet) şi alte ştiri “fierbinţi” din Biserică şi lume.

Cuprinsul numărului 5

sursa: presaortodoxa.ro

Reclame

Tagged:

§ One Response to A aparut Presa Ortodoxa numarul 5

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading A aparut Presa Ortodoxa numarul 5 at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: