„Nu a fost obositor, nu îmi este foame sau sete, Sfânta ne-a ajutat şi ne-a întărit“

13 Octombrie, 2010 § Lasă un comentariu

Pelerinii din toate colţurile ţării au continuat să vină la Iaşi pentru a se închina Sfintei Parascheva şi Sfântului Maxim Mărturisitorul.

„Ne-am rugat Sfintei Parascheva pentru sănătate şi pentru înţelepţirea copiilor noştri. Am stat la rând doar patru ore, mai ales că am venit pentru prima dată. Nu a fost obositor, nu îmi este foame sau sete, Sfânta ne-a ajutat şi ne-a întărit”, a declarat Elena Sorea din localitatea Seimenii Mici, judeţul Constanţa.

„Anul trecut am fost pentru prima dată să mă închin moaştelor Sfintei Parascheva. M-am rugat pentru sănătate, bucurie şi pentru ca cei care ne conduc să fie mai înţelepţi pentru a ne fi mai bine. Voi pleca de la Iaşi mai împăcată şi mai liniştită”, a mărturisit Rodica Fiţ din Cluj-Napoca.

„Am venit să-i cinstesc pe sfinţii la ale căror moaşte m-am închinat pentru că aşa am simţit că este bine şi că trebuie să fac. Dumnezeu prin mijlocitorii Săi ne ajută”, a declarat Ecaterina Rădulescu din Iaşi.

„Duhovnicul meu, părintele Arsenie Papacioc, mi-a arătat calea cea adevărată şi m-a îndemnat să vin la Iaşi pentru a cere mijlocire Sfintei Parascheva înaintea lui Dumnezeu. Prima dată am venit la Sfânta Parascheva în anul 1995, iar de atunci pot spune că am devenit un ortodox practicant. După ce am descoperit adevărata credinţă pot spune că am înviat”, ne-a spus Ioan Petrescu din Constanţa.

„Am avut o călătorie binecuvântată în tren mai ales că toată lumea spunea: „Mergem la Sfânta Parascheva”. Mă simt bine când ajung la Sfânta. Am venit să mă rog pentru binele poporului, pentru toată lumea. Îmi doresc ca tinerii să aibă un viitor în ţară şi să nu mai plece în străinătate. După ce mă voi închina sfintelor moaşte voi merge în Catedrală, iar mâine voi merge să vizitez mănăstirile şi bisericile din Iaşi. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că am putut să ajung. Nu simt oboseala deloc şi nu mai am griji pentru că sunt mulţumită sufleteşte. Hotărârea de a veni la Iaşi am luat-o pe ultima sută de metri, cu toate că posibilităţile materiale sunt mici”, a mărturisit Maria Ionaşcu din localitatea Satu-Nou, judeţul Constanţa.

sursa: Ziarul Lumina – editia de Moldova

Reclame

Tagged: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading „Nu a fost obositor, nu îmi este foame sau sete, Sfânta ne-a ajutat şi ne-a întărit“ at Cidade de Deus.

meta

%d blogeri au apreciat asta: