Alarmant: începe vaccinarea fetiţelor contra cancerului de col uterin

20 noiembrie, 2008 § 2 comentarii

Elevele din clasa a IV-a din judet vor fi vaccinate incepind de saptamina viitoare contra cancerului de col uterin. Astfel, judetului Iasi i-au fost repartizate aproximativ 4.800 de doze de vaccin, jumatate dintre acestea sosind deja.

Campania de vaccinare impotriva cancerului de col uterin este o initiativa a Ministerului Sanatatii, care va avea, de altfel, in cursul zilei de astazi o videoconferinta pe aceasta tema cu reprezentanti ai Autoritatii de Sanatate Publica, ai Inspectoratului Scolar Judetean si ai medicilor care vor efectua propriu-zis vaccinarile.

De asemenea, medicii scolari sau medicii de familie vor avea intilniri cu parintii elevelor. „Va fi prezentat vaccinul si modalitatea de administrare. Cu ocazia acestor intilniri parintii isi vor putea exprima acordul sau dezacordul in privinta administrarii vaccinului propriului copil”, a declarat dr. Irina Mitroi, director adjunct al ASP.

Vaccinarile se vor face in scoala si vor fi administrate trei doze, in noiembrie, ianuarie si mai.

Promovatorii vaccinului au scapat de toate piedicile impotriva publicitatii vaccinului Gardasil, promovand intens noul produs parintilor cu fiice de pana la 9 ani.

Vaccinul se spune ca protejeaza impotriva a doi virusi Papilloma, care conform unora mai ingrijorati, cauzeaza circa 70 la suta din toate cazurile de cancer cervical

Cancerul cervical este rar, contribuind la 4 decese la fiecare 100000 in SUA, cu mai putin de 6 procente la femeile de sub 35 de ani. Si cauzarea lui de catre virusul Papilloma nu a fost dovedita – intr-un studiu controlat al unor femei cu o varsta corespunzatoare, la 67 la suta dintre cele suferind de cancer cervical si 43 la suta dintre cele sanatoase, a fost gasit acest virus si acest tip de cancer a fost observat in medie doar dupa 20-25 de la infestare.

Cei care sustin vaccinul spun ca este perfect sanatos sa se vaccineze milionae de fete impotriva virusului si posibilitatea nedovedita de cancerul cervical Indus de catre virusul Papilloma, citand incercarile clinice in care se spunea ca cei care au primit vaccinul si cei care au primit doar un calmant au avut un numar similar de reactii adverse.

Ceea ce nu inteleg parintii creduli este ca calmantul folosit la teste nu era o solutie salina nereactiva, ci continea aluminiu reactive. Aceasta este vechiul truc folosit de cercetatorii fara pic de constiinta pentru a „demonstra” siguranta aditivilor otravitori precum MSG si aspartan. Vaccinul Gardasil contine 225 mcg de aluminiu la fiecare injectare.

Agentii ajutatori ai aluminiului din vaccin ii pot permite acestuia sa ajunga la creier, dar si sa cauzeze inflamatii in zona injectarii care sa duca la dureri de cap asociate cu dureri cronice musculare.

Presa nu a considerat necesar sa precizeze de teribilul fapt ca aproximativ 60 la suta dintre cei participanti la teste – atat cei care au primit vaccinul cat si cei care au primit doar un calmant – au suferit de efecte secundare cum ar fi: dureri de cap, febra, greata, ameteli si diaree.

Efectele secundare au fost mai grave in grupul vaccinat cu Gardasil si acestea includeau astm, spasme bronsitice, artrita si cel mai ironic – boli de inflamatie ale zonei pelviene.

Castigatorii, bineinteles, nu vor fi saracele fete de 9 ani supuse vaccinarii, ci compania de medicamente Merck, care se asteapta la vanzari de cel putin 2 miliarde de dolari facand propaganda pentru vaccinul lor pentru a fi necesar la admiterea in scoli. (www.ahrp.org/cms/content/view/263/28/)

Asociatia Provita, Filiala Bucuresti a lansat un material informativ despre vaccinul Gardasil/Cervarix. Acest vaccin va fi utilizat incepand cu luna octombrie 2008 intr-o campanie a Guvernului Romaniei de vaccinare a elevelor de 11-12 ani contra infectiei cu virusul HPV, (papilomavirusul uman) care poate duce la imbolnavirea de cancer de col uterin.

Materialul, realizat de personal de specialitate, are forma unui pliant pe care cei interesati il pot descarca de aici sau de pe site-ul provita si distribui, in format electronic sau tiparit (prin tiparire pe coli A4, fata-verso).

Mai multe detalii despre vaccin aici şi aici

§ 2 Responses to Alarmant: începe vaccinarea fetiţelor contra cancerului de col uterin

  • saccsiv spune:

    Bertrand Russell , “Impactul Ştiinţei În Societate „ :

    ” Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.
    În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. ”

    Radacinile companiei Merk pornesc din 1668 , cand Friedrich Jacob Merck pune bazele „Engel-Apotheke” (Angel Pharmacy) in Germania . Farmacie ingereasca ? Da , dar a ingerilor cazuti … De-alungul timpului aceasta se transforma intr-un gigant si devine un pionier al producerii si comercializarii morfinei incepand din 1827 iar mai apoi a cocainei din 1884 . Sigmund Freud , autor al lucrarii “ Über Coca “ (1884) a fost un colaborator entuiasmat al celor de la Merk in acest sens . Tot ei au patentat si MDMA ( popular , ecstasy ) .
    In 1891 isi deschid o sucursala in Statele Unite , Merck KGaA , care a fost insa confiscata in 1917 in timpul primului razboi mondial . Figureaza acum a fi companie independenta , a saptea ca marime pe glob in domeniul farmaceutic . Este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) si asta spune de la sine foarte multe .

    Interesant cine ii sunt directorii actuali . Vom observa ca acestia au functii de conducere si in alte mega companii iar la acest nivel acest lucru este foarte important .

    Nu am incredere in Merk si nici in mesagerul Madeleine Albright , cea care pe cand era la ONU , nu a intreprins nimic impotriva genocidului din Rwanda , mai mult , a fost impotriva unei noi misiuni ONU in acea tara .

    Care spunea ca merita sa moara peste o jumatate de million de copii irakieni din cauza sanctiunilor .

    Care nu recunoaste genocidul armean .

    Care a insistat pentru bombardamentele impotriva Serbiei . Sa ne amintim ca n-au avut nici un scrupul si au facut-o inclusiv in zi Sfanta de Pasti , cand pe bombele lansate era scris „ Paste Fericit „ .

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-05/505670/Detalii-despre-MERK-SHARP-%26-DOHME-%2C-produ–.html

  • […] Alarmant: începe vaccinarea fetitelor contra cancerului de col uterin […]

Lasă un comentariu

What’s this?

You are currently reading Alarmant: începe vaccinarea fetiţelor contra cancerului de col uterin at Cidade de Deus.

meta